Europeesche reisverzekering

 

 

 

 

Cycle Travel stelt een reisverzekering verplicht als je deelneemt aan onze fietsvakanties in Frankrijk. Cycle Travel werkt samen met de Europeesche. Wij adviseren je ook om een annulerings-verzekering af te sluiten.

 

Europeesche Kortlopende Reisverzekering Basis

 

Met de Basis-reisverzekering ben je standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kun je uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten. Voor de aanvullende dekkingen die je kiest, betaal je  een lagere premie.

Europeesche Kortlopende reisverzekering Comfort

 
Met de Comfort-reisverzekering ben je  verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest -- zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Europeesche Kortlopende reisverzekering Optimaal

 

Wil je  geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor je. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt je bagage zoek, dan vergoed de Europeesche de nieuwwaarde van je bagage wanneer je spullen maximaal 2 jaar oud zijn.

Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Europeesche Kortlopende Annulerings verzekering

Je geeft je geld graag uit aan een fietsvakantie  in Frankrijk want naast ontspanning levert het je voorpret en waardevolle herinneringen op. Als vlak voor vertrek opeens iets gebeurt waardoor je moet annuleren is dat behoorlijk vervelend. Met een annuleringsverzekering krijg je in zo’n geval de annuleringskosten vergoed zodat je later alsnog op reis kunt. Voorkom dus dubbele pech en sluit een annuleringsverzekering af!

Terug naar ons aanbod?