Over Cycle Travel fietsvakanties in Frankrijk

Cycle Travel is een kleinschalige onderneming uit Almelo met meer dan
20 jaar ervaring in het begeleiden én organiseren van fiets vakanties in Frankrijk. 
Cycle Travel beschikt over eigen fietsenmakers en koks welke tevens je reisbegeleiding zijn tijdens je fietsvakantie in Frankrijk!
Cycle Travel staat borg voor persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, prachtige fietsroutes door de mooiste streken èn dorpen van Frankrijk. 
Fietsvakantie in Frankrijk met Cycle Travel betekent ongedwongen fietsen door de prachtige natuur van het Franse land en onderweg de leukste en mooiste dorpen te verkennen. Dit kan met je eigen fiets, maar ook met een huurfiets van Cycle Travel. Proef en ervaar de door ons met zorg geselecteerde Franse streken en geniet tijdens je fietsvakantie van het heerlijke Franse leven. Cycle Travel organiseert voor jou kleinschalige informele fietsvakanties in Frankrijk voor echte levensgenieters! Het maximale aantal deelnemers is 22 per groep. Voor deelname is de minimum deelname leeftijd 18 jaar. 
Cycle Travel staat borg voor kwaliteit én werkt alléén met de allernieuwste kampeer-technieken. Hierdoor is jou én onze veiligheid altijd gegarandeerd.  Cycle Travel beschikt over een eigen grote XL transport bus met hydraulische laadklep waardoor het in-en uitpakken van je bagage èn van onze mobiele verrijdbare keuken uitermate tijdbesparend en functioneel werkt.Tijdens je fietsvakantie leiden wij je zoveel mogelijk langs de meest authentieke dorpen van Frankrijk welke op de lijst van Les Plus Beaux Villages staan. Dit zijn de mooiste dorpen van Frankrijk. Voor jou doen we dagelijks alle boodschappen bij de supermarkt, bezoeken we lokale markten, kopen we o.a wijn, kaas en worst  bij lokale producenten en presenteren we deze specialiteiten aan jou onder onze gezellige tarp. Elke dag voorzien we je van een uitgebreid vers ontbijt, een lunchpakket en in de avond kookt onze kok een heerlijk 3-gangen diner. We zorgen er ook voor dat de koelkasten zijn gevuld met verfrissende consumpties èn dat de tarp, banken, tafels en de mobiele keuken  op tijd voor je klaar staan op de nieuwe camping.
In de tussentijd kun jij onbezorgd fietsen en genieten!


Waarom een fietsvakantie in Frankrijk met Cycle Travel?

Dat is een goede vraag! Wij weten niet hoe jou antwoord klinkt, maar ons antwoord weten we wel.
Wij stappen op de fiets om lekker avontuurlijk buiten te zijn en de cultuur op te snuiven.
Dit doen wij onder andere door de streek en de lokale keuken al fietsend te ontdekken.
Dat vat onze beleving van een fietsvakantie zo`n beetje samen.
 Actief culinaire genieten! 
Is dit ook iets voor jou? Bekijk dan snel ons fietsvakantie aanbod in Frankrijk!

Reizen met een groep

Cycle Travel organiseert kleinschalige fietsvakanties in Frankrijk voor groepen tot 22 personen waarbij je volledige individuele vrijheid hebt. De minimum deelname leeftijd is 18 jaar.Tegen betaling wordt er dagelijks door ons voor een uitgebreid ontbijt gezorgd met mogelijkheid tot het samenstellen van een lunch pakket. In de avond bereid onze kok een uitgebreid vers 3- gangen diner. Voor 2018 is de bijdrage voor de eet pot vastgesteld op € 15.00 p.p.p.d. Wil je wel mee maar ga je liever uit eten? Dit is geen probleem.Je dient dan wel je eigen ontbijt en kookspullen mee te nemen. Voor de keren dat je wèl hebt betaald, maar gèèn gebruik maakt van het gezamenlijke diner ontvang je € 7.50 p.p.p.d aan restitutie. Voorwaarde is wel dat je de dag hiervoor even aangeeft aan de kok dat je de volgende dag niet deelneemt aan het gezamenlijke diner.

 

Terug naar ons aanbod?